משקה הג'ין מיוצר מצמח ערער (בלעז – juniper). כאשר קיימות שתי שיטות עיקריות לייצור הג'ין: הראשונה והמוכרת ביותר היא השיטה האנגלית המוכרת בשם "לונדון דריי ג'ין" המבוססת על זיקוק רציף (Coffey still) וכן על הוספה של תבלינים כמו כוסברה, קינמון, אנג'ליקה, הל, קליפות תפוזים, בוטנים וכדומה לתזקיק האלכוהולי. והשיטה השנייה, השיטה ההולנדית (הג'ניבר) המבוססת על שני סוגיה ייצור שונים: יונג – מיוצר באמצעים טכנולוגים חדשים יותר שבאמצעותם מקבלים ג'ניבר נקי וחלק יותר. אודה – מיוצר בשיטה המסורתית והתוצאה משקה כבד יותר. בד"כ האודה מיושן בחביות והיונג לא. בניגוד לג'ין האנגלי, בג'ניבר ההולנדי אין כמעט תוספות של מרכיבים בוטניים או תבלינים.
מותגי ג'ין פופולאריים ב-JOY הפקות:
גורדונ'ס (Gordons) – מותג הג'ין המוכר והנמכר ביותר בעולם המיוצר בשיטת לונדון דריי ג'ין. 43% אלכוהול.
ביפיטר (Beefeater)- הג'ין היחיד שעדיין מיוצר בלונדון עצמה.. 47% אלכוהול.
טנקרי (Tanqueray)- הטנקרי האנגלי נחשב לג‘ין יבש אך אפשר לומר שטעמו שונה מהסוג היבש של לונדון והוא מגדיר סגנון ג‘ין משל עצמו. 47.3% אלכוהול.
בומביי ספייר (Bombay-Sapphire) – ג'ין המיוצר גם הוא באנגליה, הייחוד של בומביי הוא שהם משתמשים ב-10 תבלינים שונים מכל רחבי העולם בהכנת הג'ין.
לקבלת הצעת מחיר השאר את פרטיך או צור קשר ונחזור אליך בהקדם.