דוכן טורטיות – חלביות
(הגירסה הישראלית למאכל המקסיקני הלאומי)
דוכן טורטיות – המאכל הנפוץ ביותר במקסיקו ובמרכז אמריקה, הפך בשנים האחרונות לפופולארי מאוד באירועים פרטיים ועסקיים ברחבי הארץ, כאשר במקביל לפופולאריות לה זוכה המאכל המקורי (במילוי בשר טחון או רצועות חזה עוף) התפתחה גם הגירסה הישראלית – הטורטייה החלבית, אשר הפכה למצרך חובה בכל ארוחת יוקרה חלבית
אנו מגישים בדוכן טורטיות טריות וחמות המחוממות על גבי פלטת צריבה מיוחדת תוך כדי גילגולן מול פני הלקוחות.
הטורטיות החמות מוגשות בתוספת ממרח אבוקדו, סלט עגבניות קצוצות (פיקנטי), מטבל גבינת שמנת איכותי , ממרח פסטו , ממרח זייתים שחורים מיוחד, וירקות טריים מוקפצים ומתובלים.
אנו מגישים בנוסף קישים ופשטידות.